Petrova 59a, 10.000 Zagreb, CROATIA

DISTRIBUCIJA PRIRODNE KOZMETIKE

Vjerujemo u transparentno poslovanje – svaki proizvod koji distribuiramo dolazi s jasnim informacijama o sastojcima i postupcima proizvodnje

Upravljanje i izgradnja branda

Poput umjetničke gimnastike, gdje se ocjenjuje estetika i izvedba pokreta, brending i upravljanje brendom zahtijevaju istančan osjećaj za kreativnost i estetiku. Naš tim angažiran je u svim aktivnostima koje doprinose očuvanju i jačanju vrijednosti brenda. Mi pazimo na identitet i osiguravamo dosljednju prezentaciju kako bi se postigla željena percepcija  brenda na tržištu.  

Prodaja B2B i B2C

U ragbiju, igrači se moraju prilagoditi promjenjivim situacijama na terenu i brzo reagirati na poteze protivnika. Za naše sadašnje i buduće brandove razvili smo mrežu od preko 150 trgovina. 

Naš posao kroz prizmu raznih sportova možda najboje dočarava čime se bavimo u BB natura veri. Pogledajte naše kompetencije!

E-COMMERCE

Klijenti koji nemaju razvijenu pojavnost na internetu, a pogotovo web trgovinu – gube novac. I zato smo razvili vlastiti sistem izrade web sjedišta – HUB WEB BB  SJEDIŠTA. Želite li sami upravljati web trgovinom ili to prepustiti nama, nudimo brzo i učinkovito rješenje.  Koristimo najnovije tehnologije i trendove u dizajnu, sigurnosti, naplati i privatnosti. Svaka web trgovina je specifična i prilagođena zahtjevima vašeg poslovanja. B2B i B2C.

Logistika i lanac opskrbe

Svaka utrka zahtijeva timski rad gdje svaki član tima ima svoju ulogu i odgovornost. Brinemo o svim potrebnim dokumentima pri prijevozu tereta. Prognoziramo troškove, zalihe – kako bismo stvorili pouzdane prognoze. Pakiramo i skladištimo proizvode. Brinemo o realizaciji obrazaca za nove linije proizvoda kao i svu drugu pripadajuću administrativnu dokumentaciju.

Odnosi s javnošću

Košarka je dinamična igra koja zahtijeva timski rad, strategiju, komunikaciju i brze reakcije. Do sada smo tržište u Hrvatskoj i regiji upoznali s markama poput John Masters Organics, Revitalash, MADARA Cosmetics, Aronija Original, Natulique Hair Colours, Sachahuan i brojnim drugima. Povezujemo vrhunske marke prirodne kozmetike s javnostima u suradnji s medijima i influencerima. Gradimo i održavamo reputaciju vašeg brenda. Stvaramo personalizirane strategije i kampanje koje će vaš brend istaknuti pred publikom.

Oglašavanje i analitika

Poput nogometa, oglašavanje zahtijeva timski rad. U nogometu, igrači različitih pozicija moraju surađivati kako bi postigli cilj – postizanje gola. Mi znamo kako zabijati.  Na svaki uloženi euro generiramo, u prosjeku, 1,5-1,7 eura prihoda u online oglašavanju. Da bi to uspjeli koristimo strategije naučene tijekom intenzivonog online oglašavanja na društvenim mrežama i PPC. Znamo kako temeljito istražiti tržište, koje alate odabrati da bi saznali optimalnu cijenu klika i identificirali prilike za optimizaciju oglašivačkih kampanja. Aktivno koristimo alate poput Google Kewyword Planner, GA, Google Trends, Facebook Audience Insights, Twitter/LinkedIn Analytics, Hootsuite i Semrush odnosno Ahrefs.  

Edukacija!

U veslanju svaki natjecatelj mora postići najbolji rezultata kako bi tim pobijedio. Mi znamo kako do tog rezultata jer smo kroz godine izradili popriličan broj prezentacija, PDF-ova i knjižica koje rado dijelimo. Javite nam se i pružit ćemo vam obuku i pojasniti najbolje prakse u oglašavanju, digitalnom oglašavanju, društvenim mrežama (pisanje, vođenje)  i analitici.

Digitalni marketing

Sudjeloujemo u razradi i definiranju prednosti vaše marke (USP-ova). Savjetujemo i radimo strategiju. Provodimo kampanje na društvenim mrežama, PPC,  SEO, sadržajni (content) marketing. Origaniziramo promocije i prezentacije za medije te influencere.