Petrova 59a, 10.000 Zagreb, CROATIA

O NAMA

BB natura vera više od 15 godina traži i čini dostupnim neke od najčišćih i najkvalitetnijih prirodnih marki proizvoda.

Proizvodi koje distribuiramo nastaju uz pomoć snage istinske prirode. Proizvod po proizvod. Naime, smatramo da jedino tako činimo mogućom našu misiju: odgovoran odnos prema svojim kupcima, prema partnerima i prema okolišu. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama. Nastali su uz kontinuirano praćenje najviših standarda kontrole kvalitete, EKO certifikata ali i Fair trade-a.

Obećati ćemo uvijek samo ono što možemo dati, a potruditi ćemo se da damo i više nego smo obećali.

BB natura vera osnovana je 2006. godine iz potrebe njene osnivačice Barbare Bolf. Tada je bilo gotovo nemoguće naći na lokalnom tržištu šampon bez SLS-a (Sodium Laureth Sulphata). Postupno, njena strast prema prirodnim alternativama za svakodneve proizvode postajala je sve veća. Poslovnu priliku je prepoznala upravo u činjenici da su mnogi prirodniji proizodi nedostupni lokalno. Trebalo je samo malo poduzetničkog duha, kojeg je naučila u obitelji, i Barbara je osnovala BB naturu veru.

Vizija tvrtke je postala dovesti izvanredne prirodne brendove na lokalno tržište i učiniti ih dostupnima kupcima koji su sve više i više postajali svjesni postojanja čišćih i boljih proizvoda ne samo za sebe, već i za okoliš.

Naša misija je osigurati snažnu prisutnost i prepoznatljivost brendova koje zastupamo kroz višekanalni pristup koji pokriva kompletne usluge skladištenja/distribucije lokalno. Stvaranje vrijednosti za brend na kvalitetnim zastupanjem u skladu s vrijednostima brensa uz istovremeno postizanje prodajnih brojki. Naša misija je također omogućiti našim maloprodajnim partnerima izgradnju njihovog poslovanja u segmentu prirodnih proizvoda.

U više od 15 godina na tržištu razvili smo snažno poslovanje s mnogim ključnim igračima i trgovačkim lancima. Naša mreža prodajnih mjesta pokriva više distribucijskih kanala koji uključuju specijalizirane trgovce, drogerije, profesionalne salone i ljekarne. Naš tim stručnjaka sastoji se od profesionalaca specijaliziranih za digitalni marketing, PR, prodaju, logistiku i još mnogo toga.

Iskustvo nas čini uvjerenima da uspješna distribucija usredotočuje na povjeravanje zastupanja onima koji su stručnjaci u svom području – pojedincima upoznatim s dinamikom lokalnog tržišta, svjesnim konkurencije, influencera, izazova i prevladavajućih očekivanja.

BB natura vera je stalno u pokretu, aktivno tražimo nove brendove za naš portfolio. Međutim, selektivni smo u našem odabiru, kako bi osigurali da svaki brend koji zastupamo ispunjava naše kriterije. Ključ pristupa BB-a je naglasak na uspostavljanju i njegovanju snažnih odnosa s dobavljačima i kupcima, uz istovremeno podizanje vrijednosti i širenja njegove prepoznatljivosti na našem tržištu.